Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Dva nova naslova od 23. do 29. avgusta u Cineplexx Kragujevac Plaza
 
 

Dva nova naslova od 23. do 29. avgusta u Cineplexx Kragujevac Plaza

Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za period od 23. do 29. avgusta ima dva nova filmska naslova:

 

„Slendermen” – Zastrašujući nestanci, smrt I konstantna opasnost i strah, ljubitelje horora ostaviće prikovane za bioskopska sedišta. Radnja filma Slendermen dešava se u malom gradiću u Masačusetsu gde četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slendermena. Kada jedna od njih misteriozno nestane, devojke počinju da sumnjaju da se radi o još jednoj njegovoj žrtvi.

Trejler filma https://youtu.be/8tnC7SDVHYc

„Patrik” - Ovu porodičnu komediju režirao je Mandi Flečer zasnovanu na scenariju koji su napisali Vanesa Dejvis i Paul de Vos. Sara Francis (Biti Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo haotičan. Ono što joj u životu najmanje treba jeste briga o nekome. Sarina baka ostavlja joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patrika. U početku, Sara na svakom koraku nailazi na probleme vezane za njega. Ipak kada joj stvorenje kao što je Patrik, uđe pod kožu, njen život će početi da se okreće u drugom smeru.

Trejler filma https://youtu.be/U21gZknghJs

This content has been locked. You can no longer post any comment.