Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Filmovi KIDS FEST-a i dva nova filma u Cineplexx Kragujevac Plaza
 
 

Filmovi KIDS FEST-a i dva nova filma u Cineplexx Kragujevac Plaza

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za period od 18. do 24. oktobra ima dva nova filmska naslova i filmovi u okviru KIDS FEST-a:

 

„Milja 22”

Džejms Silva je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e.

Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspeti u svojoj nameri? Koga će žrtvovati kako bi uspeo? Špijunske igre su nemilosrdne. Reditelj filmova „Pakao na horizontu” i „Jedini preživeli”, Peter Berg, donosi novi akcioni spektakl s Markom Volbergom i Džonom Malkovičem u glavnim ulogama.

Trejler filma https://youtu.be/B1NHKZ3zdsQ

„Brzi Brzić” SINH

U imaginarnom svetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj druma u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati veran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći suprotstaviti i postati globalni heroj? Akcioni, avanturistički animirani film za sve generacije u kojem prevladava HIP HOP muzika.

Trejler filma https://youtu.be/dEjMeLMqegg

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži