Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Zvuci Detroita u Vrnjačkoj Banji
 
 

Zvuci Detroita u Vrnjačkoj Banji

Ikona tehno muzike Kevin Saunderson 3. avgusta na Lovefestu


Vrnjačka Banja, 29. maj 2013. – Posle Carl Craig-a, jedne od najvećih ikona elektronske muzike, na Lovefest dolazi Kevin Saunderson, legenda i tvorac Detroit tehna. Saunderson će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti 3. avgusta, a pre njega publiku će zagrejati italijanski DJ Butch, kao i popularni holandski dvojac Detroit Swindle.

„Veoma sam srećan i jedva čekam da ponovo nastupim u Srbiji. Prema onome što sam video, Lovefest je smešten na jedinstvenoj lokaciji u gradu, a verujem da je publika spremna za spektakularnu i podjednako jedinstvenu žurku“, kazao je Sanderson.

Prema rečima organizatora, nastupima velikana tehno muzike i najvećih svetskih producenata, muzička zona pokloniće publici najkvalitetniju zabavu i priliku da čuju vodeće zvezde elektronske muzičke scene.

„Cilj ovogodišnjeg festivala je da na jednom mestu okupimo legende tehno i house muzike, kao što su Carl Craig i Kevin Saunderson, kao i mlade i sve popularnije izvođače poput holandskog dvojca Detroit Swindle. Uvereni smo da će Lovefest ove godine u okviru muzičkog programa zadovoljiti apetite najvećih obožavalaca elektronskog zvuka i da će publika uživati u nesvakidašnjem spektaklu koji pripremamo“, poručili su iz organizacije.

Kevin Saunderson je jedan od začetnika tehno i house muzike, a publici širom sveta poznat je po pseudonimima E-dancer, Tronik House i Inner City. Prvi veliki uspeh u muzičkom svetu Saunderson je ostvario sa grupom „Inner City“, kada je sa Paris Grey snimio, sada već kultni singl, "Big Fun". Krajem osamdesetih godina pesma "Good Life" prodajom je prestigla prethodni singl, a uspeh je ponovljen izdavanjem singla "Ain't Nobody Better".

 

Žurke na dve bine

Prva festivalska noć na glavnoj bini, rezervisana je za promociju srpske i regionalne muzičke scene, a zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv. Drugog dana festivala publici će se predstaviti legenda tehno muzike Carl Craig, a pre njega će nastupiti DJ Darius Syrossian i italijanski dvojac NiCe7, dok će domaća podrška biti DJ Nikola Vemić.

Tokom tri festivalska dana, na Energy stage-u nastupiće holandski DJ Gitchell Moore, Desos&Storm, popularni izvođači elektronske muzike iz Srbije – Banda Panda, Igor Jadranin, Doo, Manjane, Kristijan Molnar, Kristina Lalić, Subotić kao i DJ duo Luka Vuković i Ivan Radojević.

Rasprodate promotivne ulaznice

Promotivni kontigent karata po ceni od 999 dinara rasprodat je za samo nekoliko dana od početka prodaje. Najbrži posetioci imali su jedinstvenu priliku da do svoje Lovefest ulaznice dođu sa popustom od 50 odsto u odnosu na punu cenu paketa. Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 1299 dinara, a organizatori najavljuju da će sledeća biti 1599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1899 dinara, a posetioci mogu da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

This content has been locked. You can no longer post any comment.