Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Manu Čao neće u "Pionir" zbog reklama velikih korporacija
 
 

Manu Čao neće u "Pionir" zbog reklama velikih korporacija

Dugo očekivani koncert biće održan u Hali sportova na Novom Beogradu, umesto u Pioniru, jer je pevač odbio da nastupi u sali gde su postavljene velike reklame izrazito korporativnih brendova.

.

 

 

Manu Čao je poznat kao veliki antiglobalista i borac za ljudska prava raznih manjinskih grupa.

On je odbio da nastupi u dvorani gde su postavljene velike reklame izrazito korporativnih brendova, odnosno sponzora mnogobrojnih sportskih dešavanja koja se odigravaju u istom prostoru i koje nije bilo moguće ukloniti pre koncerta.

Hala sportova se nametnula kao logično rešenje za novo mesto održavanja koncerta, pošto je poznata po brojnim nastupima zvezda svetske i domaće muzičke scene, održanih u prošlosti.

Do sada kupljene ulaznice za koncert važiće i za novi koncertni prostor, prema unapred određenim kategorijama.

Manu Čao La Ventura će predstaviti publici u Hali sportova najpoznatije pesme iz svog velikog muzičkog opusa.

Socijalno obojene tekstove, priče o ljubavi, politici i siromaštvu, getu i imigraciji, otpevane na španskom, francuskom, engleskom i portugalskom.

La Ventura je intiman, kolorističan set kojim francuski muzičar, kao i do sada u svom stvaranju, uveseljava svoje poklonike neverovatnom mešavinom različitih muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike.

U Beogradu je Manu Čao prvi put nastupio 2002. godine, na rasprodatom stadionu Tašmajdan.

Ostalo je zapamćeno da su se, pre ovog legendarnog nastupa, on i članovi benda vozili tramvajem i autobusom po Beogradu, razgledajući ga i upoznajući se sa svima koji su ih prepoznali.

Takođe, prepričava se i čuveni nastup na Exitu 2008. godine pred više od 35.000 oduševljenih posetilaca na Petrovaradinskoj tvrđavi i tri godine kasnije (2011) rasprodat koncert u novosadskom Spensu.

Manu Čao La Ventura je sinonim za dobar provod, koji se nakon 11 godina se vraća u Beograd! Zbog velikog interesovanja pozivamo sve posetioce da na vreme kupe svoje ulaznice jer se očekuje da će uskoro biti rasprodate!

Za koncert Manu Čao La Ventura je do sada prodato preko 1500 ulaznica, a svi oni koji još nisu došli do svojih karata, mogu da ih nabave putem sajta www.gigstix.com, na prodajnim mestima Gigs Tix, kao i u Corner Shopovima širom Srbije.

Pretprodajna cena ulaznica je 2.500 dinara za sve zone. U slučaju da sve ulaznice ne budu rasprodate unapred, cena na sam dan koncerta će iznositi 3.000 dinara.

Izvor: 24 sata

This content has been locked. You can no longer post any comment.