Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Pozorišne predstave Društvene mreže: Čime se hranimo kroz news feed
 
 

Društvene mreže: Čime se hranimo kroz news feed

U prostoru Narodne biblioteke “Vuk Karadžić”, u ponedeljak, 20. novembra, u 19 sati, održaće se celovečernji umetničko-kritički osvrt na ulogu društvenih mreža u našim životima. Na početku programa najavljena je monodrama “Laura, molim te”, jednog od najboljih srpskih mladih glumaca Nikole Rakočevića, u produkciji grupe “Laura 2000”.

 

Ova predstava na zabavan način pokreće teme koje su nam svima važne. Teme usamljenosti i ljubavi u digitalnom svetu, privida društvenog života i zavisnosti od priznanja (lajkova). A šta je sa te druge strane, sem sume svačijih usamljenosti? Šta je na tom monitoru koji nas je potčinio? Nakon predstave planiran je razgovar na temu „Čime se hranimo kroz news feed?“.

Celokupni program ogranizuju u saradnji Naša Zadužbina - Kuća građanskog društva i BIRN Srbija uz podršku lokalnih organizacija , Udruženje za društveni razvoj mladih “Interaktiv” i portal Pressek.rs

Svoju besplatnu ulaznicu možete preuzeti u prostorijama Kancelarije za mlade/ Udruženje Interaktiv Save Kovačevića 5 od 14. do 17. novembra, u periodu od 13 do 15 sati.

Broj mesta je ograničen.

This content has been locked. You can no longer post any comment.