Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Šta muškarci najčešće kriju od žena
 
 

Šta muškarci najčešće kriju od žena

parMuškarci ne vole da previše razgovaraju o svojim osecanjima, a kada se to i dogodi, vrlo su šturi. Medutim, ponekad ne žele da otkriju šta misle jer se boje da ce to prouzrokovati duge i dosadne rasprave. Žene ponekad lako naslute da muškarac želi da poruci nešto drugo od onoga što trenutno govori, a da ne bi bilo zabune, u Divajn Kerolajn sakupili su najcešce izjave na jedno mesto i opisali šta se iza njih stvarno krije. Zato procitajte mali tajni recnik i otkrijte šta se krije iza klasicnih muških recenica.

*Kada kaže da bi trebalo da se vidate i s drugim ljudima kako bi saznali da li odgovarate stvarno jedno drugome, želi da kaže da je zainteresovan za nekog drugog, ali ne želi da vas povredi.

*Ako vas upita da li ste li bliski s porodicom, zanima ga jeste li razgovarali o njemu i želite li da ga upoznaju.

*Predlog da se nadete u baru jer ce biti tamo s prijateljima znaci da nije previše zaintereovan i naci ce se s vama reda radi.

*Teško je postaviti granice u vezi ako je jedna strana razvedena i ima porodicu. Ipak, budite oprezni ako vam kaže da živi s bivšom iz finansijskih razloga jer to znaci da želi sve - i nju i vas.

*Nemojte da nasedate na ideju da su mu potrebni slobodni vikendi za druženje s prijateljima, a s vama ce biti ostalim danima. To samo znaci da mu niste dovoljno bitni, ali ste mu dobra zabava preko nedelje.

*Ako ste inace prijatelji i vi osetite nešto više, reci ce vam da seksom ne želi da uništi prijateljstvo ukoliko ga fizicki ne privlacite. To mu je izgovor da vas ne povredi i dalje ostane u dobrim odnosima.

*Kompliment na racun vaših prekrasnih usana znaci samo jedno - on bi se ljubio i ne može docekati prvi dodir usana.

*Milo za drago, poznata je uzrecica. Zato se nemojte cuditi ako vam kaže da se lepo zabavite na izlasku s drugaricama jer u sebi misli kako ce on ubrzo izaci sa ortacima, a vi necete moci da mu prigovorite.

*Ako nije siguran da ste dovoljno zainteresovani za njega reci ce vam da je srecan što ste zajedno, da ste jako zgodni i da vas drugi muškarci stalno gledaju. Ocekuje da mu otvoreno kažete što ce biti od te veze jer on nema hrabrosti da vas to direktno priupita.

*Priznanje da voli da provodi vreme s vama znaci da ste mu i više nego dragi te da je spreman za ozbiljnu vezu.

*Nemojte da se zavaravate da brine za vašu bezbednost ako vas zamoli da se javite cim stignete kuci s izlaska s prijateljicama. On želi da bude siguran da cete se kuci vratiti sami.

*Izgovor da je tokom vikenda izgubio pojam o vremenu, pa zato nije nijednom nazvao, cista je laž. Nije mu se dalo da se javi jer mu niste dovoljno bitni.

*Posle prvog sastanka reci ce vam da ga nazovete ako ne planira drugi sastanak. Nece se buniti da mu se javite, to hrani njegov ego, ali on se nece potruditi oko vas pa nemojte ni davati broj telefona.

*Da se radi samo o seksu bez ikakvih emocija, znacete ako vam kaže da mu se ne mazi posle seksa jer želi da se odmori. Nažalost, to vam govori da medu vama verovatno i nece biti više od prijateljstva s povlasticama.

*On želi da se oženi, ali sad baš i nije trenutak za tako ozbiljnu odluku. U prevodu to znaci da vi niste ona prava i taj trenutak nikada nece ni doci.

*Dok razgovarate o usputnim temama, požalio se da mu je teško kod kuce te s devojkom nikada ne može tako lepo da pricati. E, to samo znaci da želi s vama da spava, ali brine se da bi vas mogla da pece savest, pa cete odustati, prenosi T portal.

Izvor: Vesti-online

This content has been locked. You can no longer post any comment.