Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Spavaća soba inspirisana putovanjima
 
 

Spavaća soba inspirisana putovanjima

Mi ne znamo da li je ovu spavaću sobu studio Viz Art stvorio za svetske putnike da bi se osećali kao kod kuće (s vremena na vreme), ili za one koji bi želeli da putuju i da se na kraju vrate u svoju zonu udobnosti.

 

 

U svakom slučaju, enterijer je originalan i veoma moderan, i podstiče slatke snove o dalekim zemljama. Iako drugačija, soba prikazuje elegantan i ukusno uređen ukupni izgled. Drvo je prisutno u celom prostoru, dodajući toplinu i nostalgičnu atmosferu nalik kabini broda.

Sa nekoliko usmerenih spot svetala, romantičnih lampi pored kreveta i dva velika izvora svetlosti sa plafona, atmosfera može da se odmah "unapredi" u pritiskom na dugme. Prostor je podeljen pametno, obezbeđujući visok stepen funkcionalnosti. Jahta na talasima iznad kreveta, makete brodova i slike okeana se čine ovu spavaću sobu zabavnom i originalnom.

Preduzeće "JELOFINA" D.O.O. iz Kragujevca nudi Vam originalna rešenja u opremanju stanova, koja će Vam pomoći da najracionalnije i najfunkcionalnije opremite svoje okruženje i ostvarite maksimalnu iskoristivost i povezanost prostora. Njihov tim iskusnih arhitekata će sve Vaše želje i afinitete uskladiti sa realnim mogućnostima, a rezultat će biti Vaše neizmerno zadovoljstvo jer će Vaš životni prostor zaista odisati toplinom.

Izvor: mojenterijer.rs ; Jelofina.rs


Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži