Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Sajam turizma: najjeftinija Grčka
 
 

Sajam turizma: najjeftinija Grčka

letovanje grckaSrpskim turistima i dalje se nude najviše aranžmani za Grčku, Tursku, Crnu Goru, Španiju, Egipat i ostale mediteranske zemlje, a cene su, mahom, iste kao lane. Međutim, sajamski popusti su veći nego ijedne godine ranije, a najviše se isplati uplatiti hotelski smeštaj u Grčkoj, Turskoj i na Zlatiboru. Jer, cene su bile niže i za 45 %

Dovoljno je bilo uplatiti akontaciju do kraja sajma i ostvaruje se popust od 40 odsto na kompletne aranžmane u Grčkoj i Turskoj, kaže Slobodan Mićić iz Kontikija.

Za ovo leto planirani su čarteri za Nicu i još mnogo zanimljivih odredišta.

Letovanje na severu Grčke je 90 evra, odmor na Zakintosu sa aviokartom košta 190 evra, a deset dana na Majorki sa uračunatim avioprevozom košta 420 evra. Aranžman za hotel sa tri zvezdice, na bazi polupansiona, i avionski prevoz za deset dana na Siciliji košta 290 evra.

Grčki turizam računa na srpske turiste kojih je prošle godine bilo 10 % više. Najveću šansu za oporavak svoje privrede Grci vide baš u turizmu.

Jeftin odmor može se naći i na Crnogorskom primorju, jer hoteli u Budvi nude polupansion za 36 evra po danu.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži