Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Tehnika Samo za snobove: iPad, iPhone i S4 od zlata
 
 

Samo za snobove: iPad, iPhone i S4 od zlata

Gedžeti, telefoni, računari i ostale IT sprave oduvek su bile idealni statusni simboli. Vreme je da upoznate nekoliko novih...

Iako ni zvanična verzija smartfona Galaxy S4 nije povoljna (u Srbiji se trenutno prodaje za oko 85.000 dinara) stigla je i “dopunjena” verzija izrađena od “kvalitetnijih materijala”. Kućište je presvučeno najfinijom pozlatom, koja je cenu telefona podigla na preko 2.000 evra. Još skuplji modeli napravljeni su od platine, rozog i ružinog zlata, ali njihove cene nisu još uvek objavljene.


“Iznajmite” iPad za 1.500 evra!

U Dubaiju sve mora da sija punim sjajem, pa je tako hotel Burž Al Arab odlučio da svojim gostima stavi na uslugu tablet iPad od 24-karatnog zlata, vredan preko 8.000 evra!

Pored raznih aplikacija, luksuzni tablet, delo britanske kompanije Gold&Co, nudi gostima “virtuelnog batlera”, dostupnog 24 časa. Kreirana je i posebna aplikacija koja omogućava klijentima da konsultuju jelovnik hotela, naruče jela, rezervišu limuzinu, kao i da dobiju razne druge usluge. Oni koji žele da se “poigraju” sa zlatnim tabletom, treba najpre da izdvoje 1.500 evra koliko košta najjeftinije noćenje u ovom hotelu.

Zlatni iPhone 5 i futrola od 200.000 evra!

Jedna londonska kompanija, Gold & Co. zadužena je da od običnih iPhone 5 telefona u obe kolorne verzije – crnoj i beloj – stvori novu, pozlaćenu verziju smartfona. Pomenuta kompanija naliva kućište iPhone 5 telefona najfinijim 24-karatnim i posebnim ružinim zlatom.

Za Gold & Co. iPhone 5 izrađen od ružinog, inače crvenijeg zlata od običnog, treba izdvojiti 5.000 dolara, dok je verzija od 24-karatnog zlata manje ekskluzivna , a samim time i košta manje – 4.600 dolara.

Ukoliko vam se iPhone 5 optočen zlatom čini kao savršen izbor – pravac Dubaji, jer se prodaje samo tamo. I požurite, jer je u prodaju pušteno samo 250 ovakvih modela i svaki je obeležen kodom i brojem proizvodnje - od 001 do 250.

Izvor: Mondo

This content has been locked. You can no longer post any comment.