Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Tehnika FINALE U BEOGRADU: Danska prvak Evrope u Kaunter strajku!
 
 

FINALE U BEOGRADU: Danska prvak Evrope u Kaunter strajku!

Danci su pobedili Francuze sa 3:1, nakon nešto manje od pet sati igre. Pobednici su osvojili šest i po hiljada dolara u novčanim i robnim nagradama.

Reprezentacija Danske osvojila je Nacionalni kup, svojevrsno Evropsko prvenstvo u igrici “Kaunter strajk” koje je održano u hotelu “Kristal” u Beogradu. Pobednici su osvojili šest i po hiljada dolara u novčanim i robnim nagradama.

Danci su u finalu pobedili Francuze sa 3:1, nakon nešto manje od pet sati igre.

Ovo takmičenje je pokrenuto na inicijativu Internet Cafea SENSEI iz Zemuna i “gejming” organizacije E-Frag.net.

- Naišli smo na neverovatan odziv. Primili smo 42 aplikacije, što je automatski značilo i 42 zemlje učesnice na ovom takmičenju. Imajući u vidu da Evropa ima 50 država i da nisu učestvovale samo zemlje poput San Marina, Lihtenštajna, Vatikana, možemo reći sakupili smo sve vodeće zemlje Evrope. Sve članice Evropske unije su imale svoje reprezentacije – saopštili su organizatori manifestacije.

Prvi deo ovog takmičenja se igrao preko Interneta, “onlajn” a za juče je bilo zakazano veliko finale na koje su se plasirale reprezentacije Francuske i Danske. Takmičenje je trajalo više od tri meseca, i odigrano je 90 mečeva, a naša reprezentacija je ispala od Kazahstana u četvrtini finala.

Izvor:Telegraf.rs

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.