Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Snup Dog atmosferu među "Egzitašima" doveo do usijanja
 
 

Snup Dog atmosferu među "Egzitašima" doveo do usijanja

Zvezda druge večeri ovogodišnjeg Egzit festivala bio je svetski poznati Snup Dog (Snoop Dogg), odnosno sada Snup Lajon (Snoop Lion) koji je publici na Petrovaradinskoj tvrđavi predstavio novi album "Reicarnated", ali je starim hitovima atmosferu među gostima ispred najveće bine doveo do usijanja.

Jedan od najvećih repera današnjice u poslednje vreme je "otkrio mir i ljubav" i svoju muziku je oplemenio rege ritmovima, pa je u skladu sa promenom, odnosno modifikovanjem svoje muzike, promenio i ime pa je od Snup Doga prerastao u Snup Lajona.

Program na Mejn stejdžu otvorio je domaći bend "Kanda Kodž i Nebojša", a atmosferu u publici pred nastup Snup Doga podgrejali su popularni beogradski reperi Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, odnosno njihov bend "Bed kopi" (bad Copy).

Na među posetiocima Egzita vrlo popularnoj "Fjužn bini" u ponoć je svoj nastup počeo Rambo Amadeus koga su brojni fanovi dočekali pravim ovacijama. Pre Ramba Amadeusa na toj bini nastupili su "Hu si" (Whoo See), "Vrum" (Vrooom) i Žanamari i DŽanimals (Zanamari & J`animals).

Atmosfera na svih 20 bina na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom cele noći je bila fantastična, a ono što se na prvi pogled moglo zaključiti je da je broj posetilaca mnogo veći nego prve večeri verovatno zbog neuporedivo raznovrsnijeg programa, ali i zbog toga što nije bilo kiše koja je prethodne večeri padala u nekoliko navrata.

Izvor:Tanjug

This content has been locked. You can no longer post any comment.