Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Stanija bila na ginekološkom pregledu, sumnja da je trudna
 
 

Stanija bila na ginekološkom pregledu, sumnja da je trudna

Stanija Dobrojević je nakon što je izjavila da ima zdravstvene tegobe, pošteđena od poslova na imanju, te upućena na detaljni lekarski pregled. Iako je nakon povratka na imanje u Lisović izjavila da ne želi da otkrije o čemu se zapravo radi, te da će tek nakon rijalitija otkriti, sumnja se da je reč o trudnoći.


- Stanija Dobrojević se tokom protekle noći požalila na zdravstvene tegobe koje su ukazivale na sumnju na graviditet (trudnoću). Kako veoma držimo do zdravstvene zaštite učesnika Farme, produkcija je na njen zahtev i nakon pregleda dežurnog lekara jutros uputila Staniju na specijalistički ginekološki pregled, gde su obavljene neophodne analize. Njeno zdravstveno stanje će se i dalje pratiti, a do daljeg ce biti pošteđena od rada na Farmi - poručili su nam iz produkcije.

Kako će na Stanijinu eventualnu trudnoću reagovati Filip, ostaje nam da vidimo, jer je starleta u toku jučerašnje večeri izjavila da, ukoliko je trudna, ta se trudnoća desila pre Farme jer na imanju nije imala seksualne odnose.

Izvor Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.