Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Jednodnevni izlet - SREMSKI KARLOVCI - NOVI SAD
 
 

Jednodnevni izlet - SREMSKI KARLOVCI - NOVI SAD

U subotu, 22.06.2019. godine organizuje se JEDNODNEVNI IZLET u SREMSKE KARLOVCE - NOVI SAD. Sremski Karlovci su poznati po još nekim nazivima na drugim jezicima: nem. Karlowitz, Carlowitz, mađ. Karlóca, tur. Karlofça, a nalazi se kao naselje i opština u geografskoj regiji Srem. Osnovan 1694. godine, Novi Sad je dugo vremena bio centar srpske kulture, zbog čega je često nazivan „Srpska Atina”. Danas je Novi Sad veliki industrijski i finansijski centar srpske ekonomije, univerzitetski grad i školski centar, kulturni, naučni, zdravstveni i politički centar Autonomne Pokrajine Vojvodine, grad domaćin mnogih međunarodnih i domaćih privrednih, kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija, kao i grad muzeja, galerija, biblioteka i pozorišta.

 

Polazak u subotu u 06:00 časova ispred „Lidla“. Dolazak u Sremske Karlovce u prepodnevnim satima (obilazak svih znamenitosti). Oko podneva dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu (obilazak sa lokalnim vodičem). Odlazak na ručak ili kafu na čardu pored Dunava.

U popodnevnim satima obilazak Novog Sada sa lokalnim vodičem. Povratak za Kragujevac u večernjim satima. (Ako bude vremena, svraća se i u Inđiju out-let).

CENA: 1.800,00 dinara

Prijavljivanje do 15.06.2019. godine.

Udoban autobus i naravno posluženje. Samo ponesite dobro raspoloženje, a za ostalo će se pobrinuti

Olgica Vasilijević

065/9211017

064/1737942

034/361–065

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži