Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Besplatna obuka PKS i Metro
 
 

Besplatna obuka PKS i Metro

Privredna komora Srbije i METRO Cash & Carry Srbija pozivaju Vas na edukativnu radionicu namenjenu privrednicima iz ugostiteljskog sektora.

 

Tim šefova i stručnjaka HoReCa Centra održaće besplatnu obuku, koja se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela, u sredu, 31. oktobra, u prostorijama Privredne komore u Kragujevcu, Dr Zorana Đinđića 10/IV, sa početkom u 11 časova. Glavni fokus radionice u Kragujevcu biće unapređenje poslovanja ugostiteljskog sektora i podrška nezavisnim privrednicima koji se bave ugostiteljstvom. Stručnjaci iz ove oblasti podeliće sa prisutnim ugostiteljima konkretne savete kako da unaprede svoje poslovanje i izdvoje se od konkurencije, kao i praktična rešenja koja imaju za cilj povećanje profitabilnosti i poboljšanja kvaliteta hrane i usluga.

Posebna pažnja jednodnevne obuke biće posvećena i prikazivanju inovativnih tehnika rada u ugostiteljskoj kuhinji. Kompanija METRO se fokusira na podršku biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, koja u Srbiji pokazuje veliki potencijal i tu smo da svakodnevno učimo i osvajamo nova znanja, što je i pravi cilj ovog projekta.

Kragujevac će biti peti po redu grad-domaćin u ciklusu od 7 besplatnih treninga, koji se održavaju širom Srbije, zahvaljujući potpisanom sporazumu i podršci od strane Privredne komore Srbije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži