Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Završni radovi na putu ka jezeru
 
 

Završni radovi na putu ka jezeru

radovi u tokuPrilazni put ka Šumaričkom jezeru uskoro će biti u potpunosti završen. Jedan deo i sada se koristi, pa je odlazak na kragujevačko more kolima mnogo lakši i bezbedniji. Kragujevčane, koji se zapute ka jezeru u Šumaricama, na kupanje ili u noćni izlazak, očekuje prijatno iznenanedje. Uski i izlokani put sad je proširen, asfaltiran, ima dve trake, vozi se u oba pravca i oštra krivina pred uspon sada je svedena i bezbedna za mimoilaženje.

Gradska vlast uložila je dosta sredstava kako bi ovaj put, koji je sastavni deo sportsko turističkog kompleksa u Šumaricama, uredila po svim saobraćajnim standardima.

Uredjenim putem ka Šumarickom jezeru svakodnevno dolazi veliki broj kupača.

Na Šumarickom jezeru treba urediti i parkinge, koji su sada nasuti krupnim kamenom i prilično strmi.

Za sada za to nema novca, ali nadležni očekuju da ce pri uredjenju okolnih ulica, koje su sastavni deo Desankinog venca, i taj problem biti rešen.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži