Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Investitori zakupili još dve parcele
 
 

Investitori zakupili još dve parcele

gradilistePreduzeće za izgradnju grada iznajmilo je na 99 godina još dve parcele privatnim investitorima. Na njima će biti izgrađeni poslovni objekti pošto zakupci već imaju firme na susednim parcelama. Nakon što su pristigle ponude otvorene pred komisijom, privatni investitor Zoran Milovanović i preduzeće Borsalino od danas su zakupci parcela na Metinom brdu, odnosno na uglu Zmaj Jovine i Ulice Luja Pastera.

Iznajmljivanje na 99 godina placa od oko pet ari Milovanovića je koštalo preko 15 hiljada evra, što je bila i početna cena.

Zakupnina za drugu parcela od skoro dva ara preko puta ulaza u Klinički centar iznosila je više od 58 hiljada evra. Investitori kažu da će ovo zemljište iskoristiti za izgradnju objekata kojima će proširiti delatnost, kojom se bave na susednim parcelama.

U Preduzeću za izgradnju grada ističu da su zadovoljni interesovanjem zakupaca koji se javljaju na oglase.

Najavljueni su i novi oglasi za javno nadmetnje već od naredne nedelje.

Devet parcela, i to na Aerodromu kod tržnice i u lamelama 1 i 2, na Deninom brdu, uz ulice Lazara Mićunovića, 9. maja i Slobode i lokacija Miloduh, koje nisu date u zakup ovog puta, biće ponuđene još jednom na nekoj od novih licitacija.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.