Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Umrežavanje 2012
 
 

Umrežavanje 2012

Institut za održive zajednice (ISC Serbia) zajedno sa agencijom „Represent Communications” i u 2012. godini je nastavio sa realizacijom projekta „Umrežavanje“. Cilj projekta je dalje osposobljavanje OCD za korišćenje prednosti i potencijala onlajn komuniciranja, društvenih mreža i novih tehnologija. Od 121 prijavljenih izabrano je 12 OCD koje će tokom 7 meseci učestvovati na projektu „Umrežavanje“ među kojima i Udruženje građana Vido.

Izabrane organizacije su dobile stručnog konsultanta koji je sa njima radio tokom celog projekta i pomagao im u unapređenju svog internet nastupa. Sa našim udruženjem je sarađivao Miloš Petrović (@MilosPetrovic) i zaista nesebično svojim savetima pomogao da se u velikoj meri usavrše naša znanja i podignu organizacioni kapaciteti.

Naš startni plan je sadržao 4 primarna zadatka: izradu sajta, aktivaciju gmail-a i trening Google alata, konsalting vezan za društvene mreže i android aplikaciju „KG info“ i za kraj promociju svega toga na društvenim mrežama. Plan je ispunjen i višestruko premašen čime je naše udruženje samo učvrstilo svoju jaku poziciju lidera u NVO sektoru kada je upotreba interneta i novih tehnologija za promociju aktivizma u pitanju. U završnoj fazi ovog projekta je pušten u rad sajt organizacije vido.org.rs koji je promovisan u tradicionalnim i novim medijima, kao i offline na tweetup okupljanjima.

 

Izvor ; Foto: vido.org.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži