Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „FIN RACING TEAM“ – Novi koraci, nova budućnost
 
 

„FIN RACING TEAM“ – Novi koraci, nova budućnost

Na Četvrtom međunarodnom sajmu proizvođača autodelova jugoistočne Evrope-SEE Auto Compo Net 2013, "FIN RACING TEAM" uzeo je učešće i predstavio svoj dosadašnji rad. Na sajmu je bila izložena maketa rama formule u prirodnoj veličini, koju su napravili članovi tima, kao i do sada urađeni 3D modeli.

 

Sajam je protekao veoma uspešno, i napravljen je veliki korak ka uspehu kome teži ovaj tim. Ostvareni su kontakti sa velikim brojem firmi, koje su spremne da izadju u susret ovim mladim entuzijastima, koji svojim trudom i znanjem žele da naprave nešto novo i vredno pažnje. Cilj je da se projekat poveže sa što više privrednika iz regiona, kao i sa ustanovama koje bi u zajedničkoj saradnji videli obostranu korist. Učešćem u ovom takmičenju studenti žele da predstave Fakultet inženjerskih nauka, grad Kragujevac i Srbiju u najboljem svetlu. OTVORIMO NOVE “STAZE”! budite deo tima.


Kontakt informacije: Project leader, Miroslav Milojević Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli PR and marketing team leader, Milan Novaković Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži