Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sutra bez struje šest naselja
 
 

Sutra bez struje šest naselja

Zbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac Maršić, sutra od 10 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Maršiću.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 10 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Stragarima (Tanaska Rajića).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena odvodnika prenapona) u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Đuriselu – Đurđevići.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena odvodnika prenapona) u vremenu od 11 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kormanu.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena izolatora/izolatorskih lanaca i prateće opreme) u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Desimirovcu (kod Crkve i benz. pumpe).

Zbog remonta trafostanice u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu novog naselja Male Pčelice (ul. Solunska, Travnička, Bukuljska, Hlebinjska, Ivangradska, Petra Drapšina, Ognjena Price).

Zbog izrade kablovske glave u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu novog naselja Male Pčelice (ul. Somborska, Staroplaninska, Đerdapska, Ljubomira Jovanovića, Božidara Kuzmanovića).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.


Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži