Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sutra bez struje više od 20 naselja
 
 

Sutra bez struje više od 20 naselja

Zbog radova ekipe Elektromreže Srbije u TS Petrovac na polju DV 110 kV sutra od 5 do 7 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Šumarice, Divostin, Stanovo – Crvena zvezda, Livačine, Cvetkovina, Male Pčelice, Kozujevo, Korićani, Grošnica – Veliko polje, PTT garaža, Erdeč, a do kratkotrajnih isključenja zbog preraspodele opterećenja na druge izvore napajanja u vremenu između 4 i 5 sati i između 7 i 8 sati u naseljima Mala vaga, Stara Erdoglija, Nova Erdoglija, Stara radnička kolonija, Veliki park, Erdoglijski potok, Vašarište, Centralna radionica, Bagremar i Licika, Delta MAXI, DIS.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanje mreže) u vremenu od 8 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Maršić – Donja i Gornja mala (ul. Mladena Milovanovića, Gučevska, Hopovo, Sremskih Karlovaca, Dr. Dragiše Mišovića, Hercegnovska, Slavka Rodića).

Zbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac Kamenica (zamena/izmeštanje drvenih stubova) u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Ugljarevcu, Ramaći, Kamenici.

Zbog radova na popravci priključne kasete na zgradi u vremenu od 8 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja JNA (ul. Vladike Nikolaja Velimirovića br. 5).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži