Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Profesionalni treninzi tenisa za sve uzraste sa Vericom konačno u Kragujevcu
 
 

Profesionalni treninzi tenisa za sve uzraste sa Vericom konačno u Kragujevcu

Danas je ekipa portala Kg Online pričala sa našom Kragujevčankom i proslavljenim teniskim trenerom Vericom Milićević na teniskim terenima “ Rado “ . Intervju je vodio Ivan Morison.

1. Kako ste ušli u svet tenisa i odlučili da tenis bude sastavni deo Vašeg života?
- Tenisom sam počela da se bavim u svojoj 7. godini kada taj sport nije bio popularan, ali se meni odmah dopao i tada sam već znala da ću uvek biti u tenisu.
2. Verice kako je išao Vaš put od igrača tenisa do teniskog trenera?
- Počela sam da se takmičim, igrala turnire od 7 do 8 godina, kasnije sam bila sparing igrač i od 2001. godine počela sam da se bavim trenerskim poslom.
3. Vi ste bili i danas ste trener nekih od najuspešnijih mladih srpskih tenisera, kažite nam koji su igrači obeležili Vašu dosadanju karijeru a koji su to potencijali srpskog tenisa koje danas trenirate?
- U tom dugom periodu prošlo je zaista puno dece, neka se još uvek takmiče, neka su na koledžima u Americi, dok se neki više ne bave tenisom i ako su bili uspešni. Neki od njih su: Aleksandar Đorđević, Vesović Aleksandra, Nemanja, Kocić Majda, Popadić Nemanja, Todorović Milašin, Vladetić Sofija itd.
Kao i deca koja žive u inostranstvu: Lisa i Filip Dugec i Anastasija Kostić. Takodje bih pomenula svog kolegu Miloša Stevanovića koji trenutno radi u istom klubu, trenirao je i još uvek trenira neke uspešne takmičare kao sto su: Nina Barudžić, Ilija i Pavle Perović, Todorović Milašin, Đukić Tanja, Jenjić Zorana  i ostali.

4. Kako vidite danas tenis u Srbiji, a kako je bilo kada ste Vi počeli da igrate?
- Svi mi koji smo se bavili tenisom 90-ih ne možemo da uporedimo popularnost tenisa u odnosu na današnji period, a samim tim bilo je malo takmičara i mali broj turnira u našoj državi.
5. Važite za uvek nasmejanu osobu, koju deca obožavaju. Kako uspevate da uvek budete pozitini bez obzira na okolnosti na terenu i oko njega?
- Naravno bitno je da radite ono što volite. Na taj način prevaziđete i mnoge teške trenutke. To je nešto što učim i svoje učenike.
6. Koji su Vaši palanovi za budući period?
- Moji planovi za buducnost su da nastavim svoj posao u inostranstvu.

7. Gde i kako mogu da Vas nađu ili kontaktiraju naši čitaoci?
- Uvek me mogu naći na terenima TK Rado u Vinogradima,
Adresa : Stefana Zdravkovića 2, Kragujevac
putem kontakt telefona :
Verica Milićević – 065 230 3282
Miloš Stevanović – 064 36 21633
ili
na facebook profilu Verica Milićević
Link : https://www.facebook.com/vericatenis?ref=ts&fref=ts
Kao na sajtu, u web inkubatoru Mconcepta : 
http://www.mconcept.biz/index.php/usluge/web-inkubator
Grupi sajtova na baneru :
-    www.mconcept.biz
-    www.mwpc.biz
-    www.mmuzik.net

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.