Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poseta dece iz Mostara
 
 

Poseta dece iz Mostara

Preko 50 mladih sportista i predstavnika sportskog Saveza iz prijateljskog grada Mostara, boravi četvorodnevnoj poseti Kragujevcu, povodom Dana grada.

Oni su gosti FK Radnički 1923, Ženskog rukometnog kluba Radnički i Košarkaškog kluba MVP. Predstavnici sportskog Saveza grada Mostara Dženan Šuta i Nedžad Vuk podsetili su da je zvanična saradnja dva grada obnovljena 2006.godine, a da joj je prethodila poseta kragujevačkih biciklista, paraolimpijaca, ovom gradu u leto 2005. godine. Tradicionalnu razmena dece i ovog puta realizovana je uz podršku grada Kragujevca i gradskog Sportskog saveza grada Kragujevca. U okviru posete odigrane su utakmice mladih fudbalera, rukometaša i košarkaša iz Mostara i Kragujevca i organizovana brojna druženja, kao i posete znamenitostima centru Šumadije.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži