Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Delimo zajedničku evropsku budućnost"
 
 

"Delimo zajedničku evropsku budućnost"

U okviru projekta «Delimo zajedničku evropsku budućnost» u kome zajednički učestvuju mladi iz Kragujevca i Sirena, u četvrtak, 23. jula, u 20:00 časova, u sali Skupštine grada biće premijerno prikazan dokumentarni film koji je nastao u kooprodukciji mladih iz ova dva pobratimska grada.

 

Tema filma je kako ljudi iz Sirena i Kragujevca doživljavaju razlike, kako možemo da prevaziđemo sve ono što nas deli i šta je to što možemo svakoga dana da uradimo za jedan dobar zajednički život. Po završetku projekcije filma, oko 21:00 sati, članovi Centra za mlade Kragujevca i njihovi gosti iz Sirena, puštaće svetleće lampione ispred zgrade Grada. Iste večeri, u organizaciji Društveno kulturnog centra Kragujevca (DKCK), u postoru Čaurnice, u Kneževom arsenalu, u 22:00 časa, nastupiće lokalni rege bend «Čaras», a u 24:00 časa će se predstaviti «Sofa Kru», ekipa producenata i DJ -eva iz Kragujevca što će biti ujedno i najava Festivala polomljenog ritma u Kragujevcu. Ulaz je slobodan, za obe manifestacije.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži