Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Program obuke i zapošljavanja mladih u IKT sektoru
 
 

Program obuke i zapošljavanja mladih u IKT sektoru

Dana 02.09.2015, sa početkom u 12.00h, u prostorijama Biznis inovacionog centra Kragujevac održaće se INFO DAN za mlade, povodom projekta ’’Novi poslovi za mlade u IKT sektoru’’.

Na lokaciji Trg Topolivaca 4, Kragujevac, Razvojni biznis centar Kragujevac i IKT Klaster Centralne Srbije biće predstavljeni:

Projekat ’’Novi poslovi za mlade u IKT sektoru’’

Javni poziv za program obuka i zapošljavanja mladih u IKT sektoru

Program IKT obuka

Projekat će predstaviti Nemanja Jovičić, koordinator projekta, iz Razvojnog biznis centra, uz podršku Grada Kragujevca, zahvaljujući sredstvima obezbeđenim od strane Ministarstva omladine i sporta R. Srbije. O uslovima, kriterijumima, rokovima i načinu konkurisanja na javnom pozivu, kao i samim IKT obukama govoriće Branimir Dženopoljac, mentor-savetnik na projektu, iz IKT Klastera Centralne Srbije. Na info danu će se prisutnima obratiti predstavnici Grada Kragujevca, Obrad Turković, pomoćnik Gradonačelnika za unapređenje položaja mladih i Dalibor Jekić, član Gradskog veća za privredu.

foto: rbcentar.org

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži