Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvorena pošta sa internet kutkom u Šumaricama
 
 

Otvorena pošta sa internet kutkom u Šumaricama

Osamnaesta poslovnica u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje", a 1.512 pošta u Srbiji, otvorena je u kragujevačkom naselju Šumarice.
posta.jpg - 21.50 Kb

U prisustvu meštana i predstavnika lokalne samouprave, novu poštu 34216 Kragujevac 16, u Gornjomilanovačkoj ulici broj 41, otvorio je u Milan Krkobabić, direktor Pošte Srbije, koji je rekao da se na ovaj način Pošta pridružuje naporima gradske administracije da se Šumarice razvijaju infrastrukturno: "Pošta Srbije mora da bude tamo gde su građani Srbije, da im pruži uslugu i da im se nađe na usluzi. Radimo pravu i korisnu stvar, i što je najvažnije punim zajedništvom, kao što je nekada sve stvarano na ovaj način. Mesna zajednica je ustupila prostoriju za rad pošte, a majstori Pošte su je uredili i informatički povezali."

Rast poslovnog dobitka u prvom kvartalu od gotovo 38 odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine, legitimiše Poštu Srbije i njenih 15.000 radnika - istakao je Krkobabić - kao najuspešnije tržišno pozicionirano javno preduzeće: "Presek prva tri meseca i rekordni rast poslovnog dobitka su veoma ohrabrujući, ali i obavezujući da se nastavi tim tempom, sa ozbiljnim pristupom radu i ulaganjem dodatne energije. Zadovoljan sam što Pošta spremno ide u susret izazovima, jer posluje na tržištu sa veoma izraženom konkurencijom".

Predsednik Mesne zajednice Šumarice Radoslav Milojević zahvalio je Pošti Srbije što je prepoznala zajedničke interese i što će meštanima Šumarica sa uslugama iz njene bogate ponude omogućiti da brže završavaju neophodne obaveze: "Ovo je tek početak. Za mesec dana krećemo da radimo ambulantu. Idemo korak po korak kako bi Šumarice dobile urbani smisao i poseban lik."

Nova pošta će olakšati svakodnevicu oko 3.500 stanovnika u više od 1.200 domaćinstava, kao i poslovanje više od stotinu pravnih lica, jer će meštani Šumarica i privrednici iz ovog naselja moći da računaju na sve poštanske usluge i usluge platnog prometa, najvišeg kvaliteta a po najnižoj ceni,  od ponedeljka do petka, od 8 do 15 časova. Jedno šaltersko mesto umreženo je u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije.

Izvor:rts

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži