Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac trči – Škola trčanja Kragujevac počinje sa radom!
 
 

Kragujevac trči – Škola trčanja Kragujevac počinje sa radom!

U saradnji sa sajtom trčanje.rs pokreće se Škola trčanja Kragujevac. Trčanje.rs najveći je regionalni sajt posvećen rekreativnom trčanju, zdravim životnim stilovima i aktivnom životu.

 

Kroz Beogradsku školu trčanja od 2011. Do sada je prošlo preko 2, 500 trkačica i trkača. Svima ostalima, do sada je na raspolaganju bio besplatan program pripreme online. Od 2017. napraviljen je korak dalje, i kroz lokalne partnere sproveden je personalizovani pristup 15 gradova Srbije, pored Beograda.

Kome je namenjena škola? Škola je namenjena svima koji žele da se bave rekreativnim trčanjem. Kod nas, fokus nije na atletici, već na korisnosti koju trčanje u kombinaciji sa vežbama snage unosi u naš život. U školu se primaju svi starij od 18 godina, bez obzira na pol, godine, težinu i prethodno trkačko (ne)iskustvo. Posebnu pažnju posvećujemo početnicima i na bezbedan način ih uvodimo u svet trčanja.

Cilj škole je da se polaznici pripreme za trku po izboru, 5, 10 ili 21km za šest meseci. Program traje od aprila do novembra 2017. Treniramo tri puta nedeljno na otvorenom, utorkom i četvrtkom od 19h i nedeljom od 09h primarna lokacija treninga je spomen park Šumarice Kragujevac, atletska staza na gradskom stadionu Čika Dača, a planirani su i treninzi iznenađenja.

Pored trčanja, na svakom treningu pokrivamo i celo telo, posebno dizajniram vežbama snage. Škola trčanja je više od fitness programa, kroz nju gradimo prijateljstva i stvaramo jače veze sa trkačima iz drugih gradova, putujemo i stvaramo najpozitivniji trend u gradu.

Za više informacija posetite trcanje.rs/kragujevac ili dođite na upis, u subotu, 8. Aprila na zatvorenim bazenima sportskog centra Park, I sprat, ulica dr. Dragutina Kojića bb. Kragujevac.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži