Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Stanje na putevima za 25. mart
 
 

Stanje na putevima za 25. mart

put-kopaonik-527Saobraćaj bez zastoja

Na najopterećenijim pravcima u Republici kolovozi suvi, saobraćaj se odvija normalno. Pored rečnih tokova moguća ujutru sumaglica, u usecima i klisurama ima odrona.

Na najopterećenijim autoputevima u Srbiji kolovozi su suvi, snega nema, a saobraćaj se odvija normalno, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije". Na državnim i magistralnim putevima kolovozi su uglavnom suvi, snega nema, a preporučuje se oprezna vožnja.

Na području Požege moguća je poledica pored rečnih tokova, na mostovima, u klisurama, planinskim prevojima, a mogući su odroni u stenskim usecima i klisurama, dok je mogućnost javljanja magle svakodnevna.

Na području Kolubare na delu magistralnog puta Podbukovi, regionalnog puta Debelo Brdo i regionalnog puta Proslop, moguća je pojava manjih odrona.

Na pojedinim putnim pravcima važi zabrana za šlepere i kamione, pa je obavezna zimska oprema, a na nekim, gde ima odrona, potrebno je striktno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, prilagođavanje brzine uslovima na putu.

U saopštenju se skreće pažnja na prevoje i kritične deonice na putevima, na kojima se, takođe, savetuje maksimalan oprez u vožnji i obavezno koriščenje zimske opreme.

Reč je o deonicama Most na Dunavu - Most na Velikoj Moravi - Požarevac - Kučevo - Majdanpek, Beli Kamen - Majdanpek (Osuline).

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, a vetar će biti slab, zapadni, posle podne u skretanju na jugozapadni.

Jutarnja temperatura iznosiće od četiri do osam stepeni, a maksimalna dnevna od 16 do 22 stepena.

U Beogradu će biti sunčano i toplo, a vetar će biti slab, zapadni, posle podne u skretanju na jugozapadni.

Jutarnja temperatura iznosiće oko osam, a maksimalna dnevna oko 21 stepen.

Izvor: RTS

This content has been locked. You can no longer post any comment.