Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Korigovane cene parkinga u gradu
 
 

Korigovane cene parkinga u gradu

parking_skupstina_gradaJavno komunalno preduzeće ''Parking servis'' korigovalo je cene parkiranja u Zoni 0, odnosno u centru grada gde je dozvoljeno zadržavanje vozila sa 120 minuta produženo na tri sata. U ostalim gradskim zonama cene parkiranja na javnim površinama ostale su nepromenjene.

Do korekcije cene parkiranja došlo je isključivo u Zoni 0, zbog pritužbi građna da je dozvoljeno zadržavanje od 120 minuta prekratko da završe neodložne poslove i obaveze.''Parking servis'' je u tom delu grada produžio vreme parkiranja na tri sata, pa je i cena promenjena. Od 1. aprila prvi i drugi sat naplaćuju se po 40 dinara, a treći 60.

Na ovaj način ''Parking servis'' pokušava da obezbedi što više parking mesta, ali i da s druge strane parking u užem gradskom jezgru koriste samo oni kojima je to zbog posla neophodno.

Pojačana akcija Saobraćajne policije na uklanjanju nepropisno parkiranih vozila, daje rezultate. Za tri meseca ove godine pauk je uklonio oko 100 vozila manje u poredjenju sa istim periodom 2010-te.

Inače, od danas je zatvoren deo parkinga ispred hotela ''Kragujevac'' zbog renoviranja hotela koje će trajati narednih šest meseci. U tom delu parkiranje je moguće iz Lepeničkog bulevara, dok je ulaz iz pravca Pešačke zone zatvoren.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži