Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Lokalna samouprava ne podržava kaznu za JKP "Gradska groblja"
 
 

Lokalna samouprava ne podržava kaznu za JKP "Gradska groblja"

Gradsko-grobljeKragujevačko preduzeće Gradska groblja su prvo komunalno preduzeće u Srbiji koje se našlo na udaru regulatornih tela. Odluku republičke Komisije za zaštitu konkurencije da ovo preduzeće treba da plati kaznu od 2 miliona dinara, lokalna samouprava grada Kragujevca smatra nevalidnom. 

JKP ''Gradska groblja'' je uputilo tužbu Upravnom sudu. Ne čekajući odgovor pravosudnih organa Komisija je ovih dana ispostavila nov račun na 2 miliona dinara, za studiju koju je uradio Ekonomski fakultet. 

Lokalna samouprava očekuje da tačku na ovaj slučaj stavi Upravni sud Srbije, jer ovo ne može i ne sme da bude prilika za dnevno političke obračune, navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima. 

Bez obzira na ishod lokalna samourava kao osnivač tog preduzeća će učiniti sve da zaštiti kako zaposlene tako i menadžmenat JKP ''Gradskia groblja'', kaže se u saopštenju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži