Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Iskoristi šansu
 
 

Iskoristi šansu

ummk-fakultetIntervju sa prijavljenim kandidatima za studentsku praksu u okvuru projekta Iskoristi šansu! održan je 24.06. na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Na konkurs se prijavilo 75 kandidata od kojih će 30 biti izabrano za praksu u firmama i organizacijama.

Sa potencijalnim praktikantima razgovarali su Dr. Srđan Sapić, Snežana Nerić-Ivanović (EMC) i jedan od članova Udruženja mladih menadžera Kragujevaca. Pitanja su bila u vezi sa razlozima njihovog prijavljivanja za praksu, sposobnostima koje poseduju iz oblasti ekonomije, rada na računaru i poznavanju jezika, kao i o njihovim očekivanjima o mogućem novostečenom znanju nakon sprovedene prakse. Pored predstavnika firmi u kojima će se praksa održavati, ovom događaju je prisustvovao i dekan Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu prof. Dr Slobodan Malinić koji je podržao projekat UMMK i naglasio kanditatima da ekonomisti nemaju drugu laboratoriju sem preduzeća i da je iz tog razloga praksa jedan od glavnih instrumenata za sticanje adekvatnog znanja i iskustva iz oblasti ekonomije.

Komisija za selekciju praktikanata izvršiće konačan odabir i razvrstavanje po firmama i organizacijama.

Konačna lista biće objavljena na sajtu i facebook stranici UMMK.

Lista firmi i organizacija:

Euromarket, AidaWay, Studio Krivokuća, Agencija Stefanović, Agencija Nedeljković, Kancelarija za mlade Kragujevac, UMMK, EMC – Edukativni marketing centar, hotel Zelengora, hotel Šumarice, Oriflame...i to nije konačna lista.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži