Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vlast ustupila policija objekat
 
 

Vlast ustupila policija objekat

kragujevac-gradLokalna samouprava Kragujevca ustupila je Policijskoj upravi objekat u ulici Prvoslava Stojanovića u naselju Erdoglija kako bi se poboljšali uslovi za izradu i izdavanje ličnih dokumenata, putnih i saobraćajnih isprava.

Informativna služba grada Kragujevca saopštila je da je gradsko veće dalo saglasnost za to, kao i da se iz sredstava tekućih budžetskih rezervi izdvoji dva miliona dinara za nabavku računarske opreme, opremanje četiri foto boksa i nameštaja.

Za izdavanje ličnih karata, pasoša i drugih dokumenata sada se koristi prostor u prizemlju i na prvom spratu centralne zgrade Policijske uprave koji je nedovoljan za te namene.

Nema zakazivanja dolazaka, a poslednjih dana evidentne su ogromne gužve i višesatna čekanja u redovima za izdavanje novih dokumenata.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži