Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevačko odmaralište otvara sezonu
 
 

Kragujevačko odmaralište otvara sezonu

kragujevacko odmaralisteOvogodišnju sezonu boravka u kragujevačkom odmaralištu na Kopaoniku otvoriće mališani Ustanove za decu „Nada Naumović'', a potom se očekuje dolazak dece iz Aranđelovca, i škole ''Mirko Jovanović'' kao i dece iz Vojvodine. Cena boravka sa prevozom za sedmodnevni aranžman u našem odmaralištu iznosi oko 10 500 hiljada dinara uz mogućnost odloženog plaćanja.

Predstavnci Agencije za turizam i saobraćaj kažu da su se kragujevačke osnovne škole i ove godine, umesto za Kragujevačko, opet opredelile za Beogradsko odmaralište na ovoj planini i time u Beogradsku kasu unele 50 hiljada evra.

Odmaralište na Kopaoniku više od tri decenije koristi se za nastavu u prirodi, ali i zimovanje koje je omogućeno ne samo učenicima već i odraslima.

Dečiji i omladinski turizam još uvek je na zadovoljavajućem nivou, ali individualna i porodična zimovanja nikada nisu bila na manjem stepenu interesovanja, ocenjuju predstavnci ove Agencije.

Cene se kreću od 8. 500 hiljada dinara koliko košta pun pansion za decu od 3 do 7 godina do 10 i po hiljada koliko plaćaju sa prevozom stariji učenici.

Za odrasle sedmodnevni boravak u kragujevačkom odmaralištu na Kopaoniku ko{ta 17 hiljada.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži