Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sajam turizma od 24. novembra
 
 

Sajam turizma od 24. novembra

sumadija sajamTreći međunarodni Sajam turizma i seoskog turizma biće održan od 24. do 26. novembra u Kragujevcu. Manifestaciju organizuje "Šumadija sajam" Kragujevac u saradnji sa Gradom – Upravom za privredne resurse - odeljenje za privredu i preduzetništvo i Gradskom turističkom organizacijom "Kragujevac".

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, međunarodni Sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu okuplja brojne izlagače – turističke centre, banjska mesta, zdravstveno-rekreativne i SPA kapacitete, nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, privredne komore, poslenike seoskog, rečnog i lovnog turizma, turističke agencije sa objedinjenom ponudom za zimu 2011/2012, novogodišnje, božićne i uskršnje praznike. Manifestaciju prate kvalitetni izložbeno edukativni i promotivni sadržaji.

Okosnica Sajma, koji će biti održan u srcu Šumadije, je seoski turizam, velika šansa i brend Srbije, turistička sfera u usponu. Sajam će predstaviti kako se seoskim turizmom bave zemlje u okruženju, uz bogatu ponudu naših domaćinstava koja su uključena u aktivnosti seoskog turizma.

Trećeg dana Sajma, sada već tradicionalno, biće organizovana "Šumadijska čajanka", takmičenje u pripremanju kuvane rakije.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži