Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevčanima omogućen reprogram komunalnih dugova
 
 

Kragujevčanima omogućen reprogram komunalnih dugova

kragujevacKragujevčani koji imaju komunalne dugove u periodu od novembra 2010. do avgusta 2011. godine moći će da ih izmire u 12 mesečnih rata bez plaćanja kamate, odlučilo je Gradsko veće. Ukupna dugovanja korisnika komunalnih usluga u ovoj godini iznose 146 miliona dinara, a dugovanja za grejanje, iznošenje smeća i naknadu za građevinsko zemljišta od 2003. su veća od osam miliona evra.

Prema odluci Gradskog veća, građani koji su ove godine napravili dugove veće od 100.000 dinara imaju mogućnost da do 1. decembra uplate 30 odsto ukupnog duga, a preostali deo otplate u 12 rata.

Član Gradskog veća za komunalnu delatnost Zoran Jovanović najavio je da će socijalno ugroženi dužnici komunalni dug moći da reprogramiraju na period do 36 meseci.

Izvor: GlasJavnosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži