Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izabrana zaštitna lica Plaza centra Kragujevac
 
 

Izabrana zaštitna lica Plaza centra Kragujevac

plaza kgNa maloj sceni Knjaževsko-srpskog teatra održan je kasting na kome su izabrana zaštitna lica šoping centra Kragujevac Plaza. Konkurs je bio otvoren od polovine oktobra do 21. novembra i mogli su da se prijave kandidati starosti od 13 do 65 godina. Od preko 500 kandidata koji su aplicirali na konkurs, 75 ih je ušlo u uži izbor, 23 u finalni, a izabrano je sedam kandidata koji će biti u TV spotu, na bilbordima i štampanim medijima za Kragujevac Plaza reklamnu kampanju.

Kandidati su se predstavili stručnom žiriju koji su činili član Gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa Nebojša Vasiljević, Sagiv Meger, generalni direktor Plaza centara za Srbiju, Marina Kotevski, TV lice i reditelj Dragoslav Ulić, a prema rečima žirija nije bilo lako doneti odluku.

Izabrani Filip Martinović, Đorđe Miljković, Đorđe Mirković, Nikola Miljković, Nina Vulović, Suzana Grbović, Jelena Pejović biće promotivna lica i uradiće spotove i bilborde za ovu kompaniju koja bi u Kragujevcu trebalo da otvori svoj šoping centar 21. februara 2012. godine.

Kragujevac Plaza je prvi od tri projekta koji su planu da se realizuju u Srbiji. Na izgradnji Plaza centra u Kragujevcu angažovano je oko 1.200 radnika dok će sam šoping centar zaposliti oko 400 Kragujevčana.

Izvor: Danas

This content has been locked. You can no longer post any comment.