Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U Kragujevcu ponovo motel u hali „Jezero“
 
 

U Kragujevcu ponovo motel u hali „Jezero“

hala jezeroGrad Kragujevac uložice 2,5 miliona dinara u renoviranje poslovnog prostora na prvom spratu hale „Jezero“ i ponovnog aktiviranja nekadašnjeg motela koji je do pre petnaest godina radio u ovom objektu. Renovirace se 350 kvadrata, i umesto kancelarijskog prostora, hala ce raspolagati sa petnaestak jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa kupatilima i biti otvorena i za sportske radnike i goste koji posecuju Kragujevac.

Sportska hala „Jezero“ izgradena je pre tri i po decenije i u njenom sastavu je na prvom spratu bio motel, odnosno sobe za smeštaj gostiju. Pre petnaestak godina, motel je zbog krize zatvoren, a sobe pretvorene u kancelarijski prostor. Na spratu je oko 250 kvadrata kancelarijskog prostora i oko 100 kvadrata hodnika i prostora za mokri cvor. Za adaptaciju, prema prvim proracunima, potrebno je 2,5 miliona dinara - kaže Aleksandar Beljakovic, portparol Sportskog centra „Mladost“.

Po njegovim recima, namera je osnivaca da Sportski centar „Mladost“ bude u funkciji organizovanja sportskih takmicenja i treninga sportskih klubova i najvecim delom bude subvencionisan.

Planirano je i da petnaestak radnika koji su sada angažovani na izradi parterne galanterije prede u „Niskogradnju“, a i poslove zakupa poslovnog prostora preuzece grad.

Prema recima Beljakovica, adaptacijom poslovnog prostora na spratu hale i aktiviranjem rada nekadašnjeg motela obezbedio bi se i dodatni prihod.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži