Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Paparaci uhvatili “šumadinca“
 
 

Paparaci uhvatili “šumadinca“

el zero na parkinguEkipa italijanskog portala inautonews.com snimila je na parkingu skijališta u Livinju novi model vozila sa kodnim imenom „el zero”, koji će se praviti u Kragujevcu. „ŠUMADINAC“ na zimovanju! Model automobila, sa kodnim imenom „el zero“, koji će se praviti u Kragujevcu, „uhvaćen“ je na parkingu skijališta u Livinju. Dobar „špijunski“ posao obavila je ekipa italijanskog portala inautonews.com. čije fotografije prenosimo.

Italijani, naravno mnogo pažnje posvećuju „Fijatu“ i njegovim modelima, a o kragujevačkom novitetu kažu, ono što je već davno poznato. Model „fijat 500 MVP“ pojaviće se, kako je najavljeno, u martu na salonu automobila u Ženevi, a serijska proizvodnja će početi tokom leta. Rivali na tržištu, ovog malog SUV modela, „ford B-maks“ i „opel meriva“, dobiće, tvrde dobro upućeni, ozbiljnog takmaca.

Izvor: Novosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži