Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zimske službe punom parom protiv snega
 
 

Zimske službe punom parom protiv snega

niskogradnjaSnežne padavine otežavaju život u gradu. Ekipe komunalne zimske službe, preduzeća ''Niskogradnja'', ''Čistoća'' I ''Zelenilo'', po 16 sati su na terenu, pojačane i teškom mehanizacijom, kako bi održali prohodnost gradskih saobraćajnica, lokalnih i nekategorisanih puteva. Sa manjim kašnjenjima autobusi javnog gradskog prevoza redovno saobraćaju, ipak pojedine linije su skraćene uglavnom ka periferiji grada.

Iako, usled otežanih uslova, u Kragujevcu i okolini nije povećan broj udesa, iz Saobraćajne policije upozoravaju vozače i pešake da se kreću uz najveći oprez. Ekipe Hitne pomoći trude se da stignu do svih kojima je potrebno medicinsko zbrinjavanje, a lekari poručuju građanima, posebno starijima, da što manje izlaze dok traje poledica.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži