Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac KG Fest - Đurđevdanski uranak
 
 

KG Fest - Đurđevdanski uranak

kgfestSC „Park Kragujevac“ biće organizator jedne potpuno nove manifestacije, pod nazivom „KG Fest“ koji će se održati u subotu 5. maja, sa početkom u 9 sati i trajaće do 15 sati, na lokaciji sportskog terena „Koš“ u Velikom parku. 

U sklopu programa predstaviće se Centar za negovanje tradicije i kulture „Abrašević“, dečiji hor „Amadeus“, učenici osnovnih škola koji će čitati sastave na temu Đurđevdana i dana Grada, hor OŠ Treći kragujevački bataljon, kamerni orkestar FILUM-a, baletska škola „Aplauz“, plesni klub „Dinamic“, karting klub ASK „Kragujevac“, klub ljubitelja fiće,  plivački i vaterpolo klub „Radnički“, glumci pozorišta mladih „Abrašević“, polaznici škole crtanja „Celus“, kragujevački bendovi, DJ Laki,  trka mladih u organizaciji Udruženja mladih „Kg Polis“.

- Tradicionalnu organizaciju Đurđevdanskog uranka želeli smo da presvučemo u urbano odelo sa primesama tradicije koja diše kroz moderno. Po prvi put novoosnovano preduzeće – SC „PARK Kragujevac“ ima čast da bude organizator okupljanja umetničkih, sportskih i kulturnih struja kroz jedinstven projekat „Kg Fest“.

Slogan festa je : „Slavimo prošlost, živimo budućnost“.

Izvor: SC Park

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži