Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac AIESEC - Program internacionalne razmene i prakse
 
 

AIESEC - Program internacionalne razmene i prakse

AIESECMeđunarodna studentska organizacija AIESEC će 31. maja 2012. godine u 18 časova na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu održati prezentaciju praksi i studentskih razmena, za sve zainteresovane studente. Otkrijte mogućnosti odlaska u inostranstvo na stručnu praksu ili iskoristite ovo leto za razmenu i volontiranje na nekom od mnogobrojnih projekata.

Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama utičete pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Doživite najbolje leto svog života u nekoj od 111 zemalja koje vam mi nudimo.

Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima sa završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu šansu i uz stručno usavršavanje upoznajte neku novu kulturu.

Dođite 31. maja u 18 časova na Ekonomski fakultet i izaberite neku od mnogobrojnih mogućnosti koje vam nudimo, iskoristite ovo leto na najbolji način.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 111 zemalja, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu.

Više informacija o programima možete dobiti preko sajta www.aiesec.org.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži