Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Klinički centar dobio nov kombi
 
 

Klinički centar dobio nov kombi

kckgZahvaljujući donaciji Dunav osiguranja Klinički centar Kragujevac nabaviće nov kombi za dostavu hrane. Od bolničke kuhinje do klinika i odeljenja kragujevačkog Kliničkog centra hrana će ubuduće biti dopremana novim vozilom. Novac za njegovu nabavku obezbedilo je Dunav osiguranje. Proslava Dana ove kompanije bila je prilika za zaključenje ugovora o donaciji koji su svečano potpisali čelnici Dunav osiguranja i Kliničkog centra.

Kako su prioriteti Kliničkog centra kupovina lekova, materijala, opreme za nabavku vozila uvek je nedostajalo novca.

Poklon Dunav osiguranja dočekan je uz veliku zahvalnost, pošto će tako biti zamenjen kombi za prevoz hrane star dve decenije.

U Dunav osiguranju kažu da su humanitarne akcije i društvena odgovornost deo njihove poslovne politike, pošto, kako objašnjavaju svoj uspeh duguju klijentima i zajednici u kojoj posluju.

Uspeha je prethodne godine bilo bez obzira na nepovoljnu ekonomsku situaciju. Prihodi i aktiva kompanije su povećani, kao i zarada koja je tokom 2011. porasla za više od 20 odsto.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži