Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevčani najbolji u „Simulaciji sudskog procesa“
 
 

Kragujevčani najbolji u „Simulaciji sudskog procesa“

ucenici ekonomskeDragoslav Milošević, član Gradskog veća Kragujevca za obrazovanje, organizovao je prijem za učenike Ekonomske škole, odeljenja IV 7, koji su na republičkom takmičenju „Simulacija sudskog procesa“, koje je održano u Nišu, osvojili ekipno prvo mesto. Takođe je u kategoriji pojedinačnih nagrada, učenik ove škole Uroš Petrović osvojio nagradu Car Konstantin za ulogu najboljeg sudije.

Pored nagrađenih učenika, prijemu su prisustvovali i profesori koji su ih pripremali - Snežana Mladićević i Ljiljana Grbović.

Prema rečima profesora, ovo je generacija veoma kvalitetnih i talentovanih učenika, od kojih je napravljen tim od šest učenika obrazovnog profila pravni tehničar, koji su se isticali u oblasti sudskog procesa i opravdali očekivanja ostvarivši veliki uspeh na takmičenju.

- Lokalna samouprava želi da prepozna i podrži talente - rekao je Dragoslav Milošević.

- Prilika je da učenicima ekonomske škole i profesorima čestitamo na uspehu, ali i pošaljemo poruku svim učenicima da je ovo model kojim Grad potvrđuje da će i dalje stajati iza talenata i imati obavezu prema njima - istakao je Milošević.

Pravilo je da se naredne godine takmičenje održi u gradu pobednika, pa će Kragujevac na osnovu ovogodišnjeg uspeha biti domaćin ovog takmičenja uz podršku lokalne samouprave.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži