Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Odobrena izgradnja partera koji spaja otvorene i zatvorene bazene u Kragujevcu
 
 

Odobrena izgradnja partera koji spaja otvorene i zatvorene bazene u Kragujevcu

zatvoren bazenČlanovi Gradskog veća Kragujevca usvojili su odluku o izgradnji partera kompleksa otvorenih bazena, dela koji spaja kompleks otvorenih i zatvorenih bazena u tom gradu. Prema rečima člana Gradskog veća za investicije i razvoj Nebojše Vasiljevića, projekat za kompletan parter otvorenih i zatvorenih bazena je gotov a zbog blizine kupališne sezone radiće se oko hiljadu kvadrata veze između jednih i drugih bazena, sa pešačkim delom, odnosno stepeništem.

- To predstavlja prvu fazu radova na završetku partera. Po projektu treba da se poploča blizu pet hiljada i petsto kvadratnih metara ali će se to raditi nakon završetka kupališne sezone - rekao je Vasiljević.

Izvor: Ekapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži