Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Završena Touchpoint konferencija
 
 

Završena Touchpoint konferencija

Konferencijska sala Biznis inovacionog centra bila je u protekla tri dana mesto sticanja novog znanja, iskustva i brojnih poznanstava. Konferencija Touchpoint u organizazaciji Udruženja MLADI okupila je na jednom mestu 12 kompanija i studente koji su želeli da nauče nešto više o marketingu, prodaji i upravljanju ljudksim resursima.

 

Konferenciju su u petak svečano otvorili predsednik Udruženja MLADI Bogdan Ristić i zamenik direkotira BIC-a Vosjislav Voljković. Prvi dan bio je posvećen edukacijama o inbound marketingu i praktičnim savetima za pisanje CV-ja. Predavanja i radionice održali su stručnjaci iz Real Media Factory i Balance konsaltinga. Subota je bila najsadržajniji dan sa čak četiri predavanja. Od ranih jutarnjih sati učenici su imali prilike da se bolje upoznaju sa veštinama koje su im potrebne za dobar nastup i kampanje na društvenim mrežama i kako organizovati marketing kampanje na osnovu ciljne grupe.

Upoznali su se i sa tehnikama direktne prodaje ali i kako se predstaviti insotranom poslodavcu na engleskom jeziku. Predavači iz kompanije Oriflame, ABC škole jezika, EMC-a i marketinške agencije Real Media Factory izazvali su svojim predavanjima veliko interesovanje među studentima koji su stečeno znanje u evaluacijama ocenili kao izuzetno korisno. Poslednjeg dana učesnici su imali priliku da na OPEN SPACE-u razgovoraju sa predstavnicima kompanija i predavačima postavljaju pitanja i traže konkretne savete za razvoj svojih ideja. Konferencija je zatvorena dodelom sertifikata svim učenicima.

Touchpoint konferenciju su sponzorski podržali i Extra Arabica, Trnava promet, Knjižara Most, Don Don – Tvojih 5 minuta, BIC, MB linija.