Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Završna konferencija projekta "Volonterizam: prava i odgovornost''
 
 

Završna konferencija projekta "Volonterizam: prava i odgovornost''

Omladina JAZAS-a Kragujevac sa zadovoljstvom da poziva sve zainteresovane pojedince/ke, članove/ice organizacija i druge aktere omladinske politike da prisustvuju i aktivno učestvuju na Završnoj konferenciji projekta “Volonterizam: prava i odgovornosti”, koji sprovodi Omladina JAZAS-a Kragujevac, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Vlade R. Srbije.

 

Konferencija će se održati u subotu, 23. decembra 2017. godine u Velikoj sali Skupštine grada Kragujevca, sa početkom u 12h. Na konferenciji biće predstavljeni najznačajniji rezultati, kratkoročni i dugoročni efekti projekta, dodeljeni sertifikati vršnjačkim edukatorima/kama iz Srbije, kao i organizacijama civilnog društva, koje su tokom 2017. godine prošli obuke Omladine JAZAS-a Kragujevac.

U drugom delu konferencije planirana je panel diskusija "Zagovaranje za sistemska rešenja u oblasti volonterizma mladih" sa ključnim akterima omladinske politike na lokalnom i nacionalnom nivou.

Prijave se mogu izvršiti slanjem mail-a na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli sa osnovnim podacima: ime i prezime, organizacija/institucija ispred koje se prijavljujete; kao i sa naznakom Prijava na završnu konferenciju.