Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Karijera nije pozicija, ni fotelja – već je proces u kom se razvijamo i rastemo
 
 

Karijera nije pozicija, ni fotelja – već je proces u kom se razvijamo i rastemo

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu i ove godine organizuje Aprilske radionice namenjene studentima i diplomcima fakulteta u sastavu Univerziteta u Kragujevcu. Karijera nije pozicija, ni fotelja – već je proces u kom se razvijamo i rastemo, najpre kroz obrazovanje i učenje, kroz upoznavanje tržišta rada i mogućnosti usavršavanja.

 

Karijera je proces kontinuiranog rada na sebi i razvijanja veština sa ciljem da budemo zadovoljni i uspešni. Zato, petu godinu zaredom, CzRK zajedno sa gostima i predavačima, posvećuje mesec april pružanju podrške u razvoju znanja i veština koje će studentima i diplomcima biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Sve radionice i prezentacije su besplatne i biće održane u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata - Rektorat, 2. sprat (zgrada između Ekonomskog i Pravnog fakulteta). Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je prijaviti prisustvo putem online prijave. Više informacija saznajte putem LINKA.