Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Jagodina: Uhapšen lažni lekar koji je varao hendikepiranu decu
 
 

Jagodina: Uhapšen lažni lekar koji je varao hendikepiranu decu

Uhapšen Viktor N. (40) iz Jagodine, koji je, lažno se predstavljajući kao lekar, varao građane Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine.

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšem Viktor N. (40) iz Jagodine, koji je, lažno se prestavljajući kao lekar, pružao medicinsku pomoć građanima Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine. Viktor N. je, uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo prevare, sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.

"Postoje osnovane sumnje da je Viktor N. u periodu od 2007. godine do momenta lišenja slobode, građanima Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Churije i Batočine pružao neadekvatnu medicinsku pomoć, lažno se predstavljajući kao lekar. On se tereti da je potpuno izlečenje garantovao uz operativne zahvate u Dominikanskoj Republici", navedeno je u saopštenju.

"Oštećene su uglavnom porodice dece sa teškim oblicima hendikepa", kaže se u saopštenju i dodaje da je "osumnjičeni od građana, za pruženu pomoć, tražio novac".

Pošto se sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, policija poziva građane koji na fotografiji prepoznaju osumnjičenog, da se jave najbližoj Policijskoj stanici, PU u Jagodinji na broj telefona (035) 201-100 ili na broj 192.

Izvor:Večernje Novosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži