Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Buran povratak iz noćnog provoda
 
 

Buran povratak iz noćnog provoda

Mladić iz Jagodine polomio je jutros oko šest sati izloge pet lokala u tržnom centru na uglu Karađorđeve i ulice Kneza Miloša.

Svedoci su videli da je bio sa još dva druga, koji nisu uspeli da ga obuzdaju u divljanju. Šteta koja je pričinjena vlasnicima lokala iznosi oko 45.000 dinara i po svemu sudeći, nadoknadiće je roditelji mladića. U policiji kažu samo da je reč o ponoletnom Jagodincu protiv koga će biti podneta prekršajna prijava.

Divljanje mladog Jagodinca prijavio je taksista čim je razbijen prvi izlog. On kaže da je mladić o izloge udarao metalnim delom sa creva hidranta, koje je verovatno otkinuo u nekoj od susednih zgrada.

- Delovalo mi je da se vraćaju iz noćnog života, mada je bilo šest ujutru. Drugovi su ga molili da prestane i vikali na njega, ali nije bilo svrhe. Kada sam iz parkiranih kola video da je polomio prvi izlog pozvao sam policiju – kaže taksista.

Policajci su odmah krenuli i družinu presreli nedaleko od hotela Zelengora. Protiv mladića koji je lomio izloge biće podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Danas oko 14 sati mladi „razbijač“ je sa ocem obišao lokale gde je napravio štetu. Izvinio se i obasnio da se ničega ne seća. Otac i sin rekli su vlasnicima butika da sada nemaju para, ali će štetu za polomljena stakla nadoknaditi za mesec i po dana. Prosečna cena jednog stakla je oko 8.500 dinara, pa će divljanje sina roditelji morati da plate skoro 45.000 dinara. Stradali su izlozi pet butika, četiri koji prodaju garderobu i jednog trgovca obućom.

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.