Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Policajac iz Kragujevca pucao sebi u glavu nakon proslave godišnjice braka
 
 

Policajac iz Kragujevca pucao sebi u glavu nakon proslave godišnjice braka

Policajac Marko Muruzović (28) iz Kragujevca preminuo je u Kliničkom centru zbog teških povreda glave koje je sam sebi naneo prošlog utorka, nakon proslave godišnjice svog venčanja. Lekari su se uzaludno borili za njegov život, ali mu nije bilo spasa, jer je iz službenog pištolja pucao sebi u slepoočnicu.

 

Prema rečima kolega, ništa nije nagovestilo tragediju, niti je bilo kome jasan motiv zbog kog je Muruzović digao ruku na sebe. 30. avgusta ove godine, u kragujevačkom naselju Palilule, Marko Muruzović je u stanu koji je iznajmljivao, posle proslave godišnjice braka koji je sa svojom suprugom sklopio na isti dan prošle godine Kako kažu svedoci, sve je bilo u redu i veselo, a kada su prijatelji razišli kućama, Marko je uzeo službnei pištolj i pucao sebi u glavu.

On je dugo radio u policiji u Kniću, odakle je rodom, nakon završene škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici. Muruzović će biti sahranjen danas u Kniću.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži