Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Izvršena razbojništva u Kragujevcu i krađe na području opštine Topola
 
 

Izvršena razbojništva u Kragujevcu i krađe na području opštine Topola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. K. (31) i V. M. (29) iz Kragujevca neposredno nakon što su, kako se sumnja, u užem delu Kragujevca izvršili tri razbojništva.

 

Postoje osnovi sumnje da je tokom dana, dok je M. K. čuvao stražu, V. M. ušla u apoteku i jednu radnju iz kojih je, uz upućene pretnje apotekarki i prodavačici, oduzela pet kutija tableta koje se nalaze na psihoaktivnih supstanci i kozmetičke proizvode i preparate. Prilikom oduzimanja kozmetičkih proizvoda V. M. je, kako se sumnja, radnici nožem nanela posekotinu u predelu ruke. Sumnja se i da je M. K. maskiran, iz jedne prodavnice oduzeo pazar u iznosu od 6.000 dinara. Osumnjičene je, intenzivnim operativnim radom, policija ubrzo pronašla i uhapsila. Kod njih su pronađeni svi oduzeti predmeti i veći deo opljačkanog novca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Topoli su, Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu, podneli krivične prijave protiv dvojice meštana Topole (starosti 24 i 21 godinu), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa. Postoje osnovi sumnje da su oni, na području opštine Topola, sa pogona privatnog preduzeća čije je sedište u Aranđelovcu, skinuli 8 tabli aluminijumske krovne konstrukcije, pričinivši pri tom veliku materijalnu štetu. Aluminijumske table, kako se sumnja, prodali su preduzeću koje se bavi otkupom sekundarnih sirovina u Topoli.

This content has been locked. You can no longer post any comment.